Bie Organized was jarig!

Op 28 november 2018 was het twee jaar geleden dat Bie Organized werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wat een ontdekkingsreis is dat geweest tot nu toe. Ik neem je even mee in mijn terugblik op de afgelopen twee jaar. Even een andere blog dan normaal!

Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling ten top

Als je het mij vraagt is ondernemerschap één grote persoonlijke ontwikkelingsreis. Je komt jezelf tegen, overwint je angsten en gaat continu buiten je comfort zone. Ik herinner me nog goed mijn eerste offertes en verkoopgesprekken.. Het zweet brak me soms uit. Ik overschatte mezelf enorm en onderschatte de tijd die nodig is voor mijn werk. Als ondernemer (in elk geval als zelfstandig professional) ben je zelf je product. Best spannend!

De afgelopen twee jaar heb ik dan ook aardig wat angsten overwonnen en mijn comfort zonde aardig opgerekt. En nog blijf ik dingen spannend vinden en blijft het zoeken naar een balans. In mijn enthousiasme heb ik nog wel eens de neiging om op de feiten vooruit te lopen en mezelf op te jagen. Met een enorm druk hoofd als gevolg. Maar het deels zelf kunnen vormgeven van mijn werk, ontdekken wat de meeste energie geeft en anderen vooruit kunnen helpen vind ik toch wel heel gaaf!

Goed voorbeeld doet goed volgen

Ik probeer zelf vooral het goede voorbeeld te geven als het gaat om wat ik mijn klanten wil leren. Dat lukt nog niet met alles (ik check ook vaker dan drie keer per dag mijn mail…). Maar goed voorbeeld doet goed volgen. Het vinden van een balans, één ding tegelijk doen en regelmatige beweging pas ik wel toe in mijn leven. Sinds kort ben ik ook begonnen met wandelen tijdens de gesprekken met klanten. Tot nu toe wordt dat goed ontvangen! Zo vangen we twee vliegen in één klap: we zijn van de werkplek af, buiten én kunnen daarna weer met frisse energie verder.

Wat ik lees, leer en toepas probeer ik via de blogs en workshops te delen met de klanten die ik help. Ook met de training 5 stappen voor meer rust in je dag zijn mensen heel blij. Ik ben enorm dankbaar voor de vooruitgang die mensen hebben kunnen maken met mijn hulp.

Wat zijn de plannen voor Bie Organized?

De afgelopen twee jaar ben ik samenwerkingen aangegaan en heb ik een aantal mooie grote en kleine klanten mogen verwelkomen. Met de opleiding tot vip24 consultant hoop ik de komende jaren nog veel meer mensen en teams inzicht te mogen geven in hun sterke kanten en ontwikkelmogelijkheden. Ik ben achter de schermen bezig met programma’s voor duurzame teamontwikkeling en het creëren van meer bevlogenheid binnen teams.

Via blogs en trainingen blijf ik inspireren en kennis delen, zodat je zelfstandig stappen kunt zetten voor minder stress, meer plezier én meer resultaat!
Wil je kennismaken? Altijd leuk, stuur me een berichtje via de contactpagina!

Vond je dit interessant? Deel met je netwerk!