Bie Succesvol
Planner

Grote dromen waarmaken vraagt om dagelijkse actie

Je werkt hard, omdat je grote dromen hebt en deze wilt waarmaken. Maar in de waan van de dag verlies je soms je prioriteiten uit het oog. Je bent bezig met allerlei zaken die op je af komen, om aan het eind van de dag te concluderen dat je het belangrijkste niet hebt gered.

Door continu je doelen en belangrijkste acties in beeld te houden, zorg je voor meer focus op wat voor jou belangrijk is en werk je stapsgewijs aan het bereiken van je doelen.

Hou het overzichtelijk

De meeste mensen stellen zichzelf vage doelen ergens in de toekomst of werken helemaal niet met doelen. Jij werkt aan concrete, meetbare doelen met een deadline. Je weet waarom dit doel belangrijk voor je is en wat je moet doen om het doel te behalen. Je stelt een beperkt aantal doelen, zodat je zeker weet dat je succesvol bent.

Een beperkt aantal doelen waar je structureel aan werkt brengt je meer succes dan veel doelen waar je af en toe aan werkt. Stel jezelf maximaal drie doelen en werk daar elke dag aan. Hou je doelen continu voor ogen, zodat je er steeds opnieuw aan herinnerd wordt waar je aan werkt en wat je wilt bereiken.

Elke dag een klein stapje

Na het bepalen van je doelen is het belangrijk dat je elke dag werkt in de richting van het doel. Stel jezelf elke dag de vraag: “wat is het belangrijkste dat ik nu moet doen om dichter bij het doel te komen?” Daarbij gaat het niet altijd om direct resultaat, maar wel om het proces. Blijf in beweging, met kleine stapjes kom je steeds dichterbij het doel.

Bij de vraag “wat is het belangrijkste dat ik moet doen om dichterbij het doel te komen” is het van belang dat je vooral kijkt naar JOUW doel. Laat je niet leiden door wat anderen belangrijk vinden, of wat anderen van je nodig hebben. Welke taak MOET je vandaag doen om je doel te kunnen behalen?

Altijd in beeld

Het is belangrijk dat je regelmatig herinnerd wordt aan je doelen en je vordering. Zorg ervoor dat je de doelen altijd in beeld hebt als je er aan werkt. Hang ze zichtbaar op. op een plek waar je veel komt of werkt. Ondersteun je doelen met een quote of herinnering die je helpt om door te zetten als het moeilijk wordt. De Bie Succesvol Planner hang je op je werkplek of thuis, en zorgt ervoor dat je een compleet overzicht hebt van je (kwartaal)doelen, benodigde acties en belangrijkste taken om je doel(en) te behalen.

Kosten en levering

De planner mag alleen gebruikt worden met een whiteboardstift!

De Bie Succesvol Planner is er in twee formaten en een instructie, zwarte stift en sponsje om het bord schoon te maken worden meegeleverd. Het bord wordt geleverd met dubbelzijdig tape om te bevestigen aan een muur.

  • De kleine versie is 60×40 cm en kost € 70,00 exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW)
  • De grote versie is 90×60 cm en kost € 90,00 exclusief BTW (€ 120,40 inclusief BTW)

Genoemde prijzen zijn exclusief verzending. De planner kan ook worden opgehaald in Elst.

Bestel direct
Bie succesvol Planner