Vergroot je stressbestendigheid

We kunnen in ons leven stress niet voorkomen. Hoe graag je dat misschien ook zou willen. Op een bepaalde manier hebben we ook stress nodig om te functioneren, het zorgt er namelijk ook voor dat we in actie komen en dingen gaan doen die we belangrijk vinden. Langdurige, chronische stress is echter schadelijk voor ons.

Wat je wél kunt doen is leren op een andere manier met de stress van het leven om te gaan.
Je kunt leren om in elk geval te voorkomen dat je teveel last krijgt van (langdurige) stress en dat je een burn-out krijgt.

Er zijn altijd signalen in je lijf die aangeven dat er teveel stress is, ook al negeer je ze misschien heel hard.

In de training ‘vergroot je stressbestendigheid’ leer je hoe je deze signalen wél herkent en er op een slimme manier mee omgaat. Leer wat stress-signalen je willen vertellen en waar je naar verlangt. Op welke manier kun je anders kijken naar stress en je omgeving, zodat deze beter aansluit bij jouw waarden en doelen?
De training geeft je handvatten en tools om zelf meer grip te krijgen op hoe je omgaat met stress en te voorkomen dat het je leven bepaalt.

Je leert op een andere manier te kijken naar stressvolle gebeurtenissen (of fasen) in je leven en hoe je zelf regie pakt.

Meer informatie & inschrijven

Training ‘5 stappen voor meer rust in je dag’

Meer rust in je dag, daar ben je wel aan toe! Neem de regie terug en laat je niet meer gek maken door de waan van de dag!

Je leert in deze (online) training:

  • Overzicht creëren en bepalen welke taken/activiteiten voor jou belangrijk zijn
  • Een realistische tijdplanning maken
  • Keuzes maken zodat jouw agenda gevuld wordt met dingen die belangrijk zijn
  • Het belang van ontspanning en herstel + hoe je daar ruimte voor maakt
  • Effectief omgaan met e-mail, zodat het niet meer zo’n tijd vretend monster is

Met een combinatie van theorie en stap voor stap oefeningen creëer jij jouw eigen dagindeling, die perfect past bij jouw werkzaamheden en jouw persoonlijkheid.

Meer informatie & inschrijven

Slimmer leren werken met Microsoft Office

Het werken met Word, Excel en Outlook vraagt soms veel van je. In de basis snap je best hoe het werkt, dus je kunt je er best aardig mee redden. Maar regelmatig zit je te stoeien of te vloeken omdat je iets niet voor elkaar krijgt, of omdat het je teveel tijd kost. Slimmer leren werken met Microsoft Office vergroot direct je kennis en je efficiëntie omdat je met je eigen documenten aan de slag gaat.

Slimmer leren werken met Microsoft Office is iets voor jou, als:
  • Je de opsommingen in Excel gewoon met je rekenmachine berekent, omdat je geen formules kent
  • Je wéét dat je meer uit Excel kan halen, maar niet weet hoe
  • Je in Word prima bestanden kunt aanmaken, maar afhaakt als er meer nodig is
  • Meer dan e-mails lezen en versturen in Outlook je nog niet gelukt is
  • Je best je agenda in Outlook wilt gebruiken, maar geen idee hebt hoe je deze dan instelt en inricht.
Vergroot je efficiëntie en werkgemak

Met de programma’s van Microsoft Office (voornamelijk Word, Excel, Outlook en Powerpoint) kun je de dagelijkse taken een stuk makkelijker maken. Maar dan moet je wel weten welke mogelijkheden er zijn en hoe jij ze kunt toepassen.

Het nadeel van een algemene Office Training is dat je er ook veel dingen leert die je niet direct nodig hebt, en die je dus ook weer vergeet. Door specifieke kennis op te doen van de programma’s, vergroot je jouw eigen efficiëntie én ga je vanzelf ook andere functies ontdekken.

Graag kom ik met je in contact.