Gratis e-book
Rust in je inbox

Als jij ook elke dag overspoeld wordt met e-mails en het gevoel hebt dat je verzuipt in al die mails die je nog moet verwerken, download dan hier mijn e-book met 10 tips voor meer rust in je inbox.

 Herken jij:

  • Stress bij de hoeveelheid mail die je ontvangt
  • continu in je mailbox bezig zijn om alles weg te werken
  • Angst om een belangrijke mail kwijt te raken tussen de grote berg e-mails
  • Nooit rust in je inbox, omdat er altijd meer bij komt dan je verwerkt

Een lege inbox lukt me nooit!
Stel je het volgende eens voor hoe het zou zijn als je rust in je inbox hebt. Elke dag opnieuw. Dit kan betekenen dat je hem elke dag leeg hebt, een goede mappenstructuur hebt en overzicht hebt.
Het kan!

In het e-book krijg je van mij 10 tips waarmee je direct aan de slag kunt. Als je deze structureel toepast, heb je zeker meer rust in je inbox. Reacties van lezers:

Ik heb na het lezen van alle e-mail tips alle notificaties uitgezet en dat scheelt enorm veel afleiding! Daarnaast probeer ik de binnenkomende mail meteen te screenen; lukt ook al aardig.

JACQUELINE – VIRTUAL ASSISTENT7 APRIL 2017

Zeer bruikbare tips; iedereen zou het eens moeten lezen.
Een echte aanrader!

17 MEI 2017

Ik heb veel aan je mail en adviezen gehad. Het gaat steeds beter om de mailbox opgeruimd te houden en mezelf op gezette tijden de email te laten verwerken. Bedankt!

22 JUNI 2017

Rust in je inbox = rust in je hoofd
Voor veel mensen staat de hoeveelheid e-mail in hun inbox gelijk aan het gevoel van werkdruk. Als je overzicht en rust in je inbox hebt, krijg je automatisch ook meer rust in je hoofd. Je weet dat alles op de juiste plek is en dat je alles onder controle hebt. Daardoor kun je beter focussen op je andere taken, zonder dat je steeds wordt afgeleid door in je inbox te werken.

Creëer met dit e-book zelf een goed systeem waarmee je meer rust in je inbox én dus ook in je hoofd krijgt. Als je toch meer hulp nodig hebt bij het maken van je eigen systeem om je mail te verwerken en je werk te plannen, laat dan hier even je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Bij het downloaden vraag ik om je e-mailadres, omdat ik je graag nog wat ondersteunende tips geef na het downloaden. Ook krijg je tweewekelijks een mailtje met mijn nieuwste blogs. Je kunt je uiteraard op elk moment weer afmelden.