Heb jij last van één of meer van de volgende zaken:

  • Hoge werkdruk, het gevoel je niets ‘af’ krijgt
  • Veel onrust en een ‘vol’ hoofd
  • Gebrek aan inzicht en dus aan sturingsinformatie
  • Het gevoel dat je continu allerlei ballen in de lucht moet houden
  • Altijd druk zijn en toch niet aan de belangrijke dingen toekomen
  • Een ontplofte mailbox, waar je stress van krijgt

Ik help je met een frisse, kritische blik en helikopterview. Samen kijken we waar de knelpunten én wensen liggen. Ik bied persoonlijke begeleiding om effectiever en efficiënter te werken op de lange termijn.

Wie ik ben?
Mijn naam is Lucienne de Bie, opgeleid tot psycholoog en professional organizer voor de zakelijke markt. De afgelopen jaren deed ik ervaring op in diverse functies, van de financiële administratie tot KAM-coördinatie (kwaliteit, arbo en milieu). Keer op keer zocht ik naar dé manier om het werk zo makkelijk mogelijk te maken, en tijd te besparen in de uitvoer ervan. Aan het eind van de dag mijn werk ‘af’ hebben, daar houd ik van!

Ik ben enorm leergierig en maak anderen graag ook enthousiast over de mogelijkheden om hun werk makkelijker te maken. Ook in deze drukke tijden lekker werken op de manier die bij jou past, daar geloof ik in. In 2016 besloot ik van mijn hobby een bedrijf te maken: Bie Organized. Een mooie kroon op mijn werk is dat ik in april 2018 ben verkozen tot Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen 2018.

Ervaring en opleidingen
In 2017 rondde ik met veel plezier de opleiding af tot Professional Organizer voor de zakelijke markt. Daarnaast heb ik de opleiding tot VIP24-counselor gevolgd. Het uitbreiden van mijn kennis doe ik continu door zelfstudie, het lezen van vakliteratuur en bijwonen van seminars.

Als bestuurslid van Jong MKB doe ik veel ervaring op met het organiseren van evenementen. Als netwerkvereniging richten we ons op jonge (in de zin van startende) ondernemers, waarvoor we inspirerende bijeenkomsten verzorgen. Het organiseren en verbinden van mensen geeft mij veel voldoening.

Missie
Bevlogen teams creëren die duurzaam topprestaties leveren. Dit bereik ik door mijn kennis te combineren met die van jou en je team en jullie te inspireren zelf aan de slag te gaan. Doordat ik met een frisse blik kijk, snel verbanden zie en oprechte interesse heb in jou en je medewerkers, komen we met praktische, duurzame oplossingen. Ik ben resultaatgericht en ben pas tevreden als jij het gewenste resultaat haalt.