Doen wat voor jou belangrijk is

Je werkt hard, doet ontzettend je best en probeert alle ballen in de lucht te houden. Voor je gevoel loop je continu achter de feiten aan. Een goede balans tussen werk en privé is waar je van droomt. Je wilt het thuis goed op orde hebben, relaxt werken, voldoende energie overhouden voor je hobby’s en leuke dingen.

Keuzestress
Herken je je in bovenstaande? Dan ben je zeker niet de enige. Steeds meer mensen hebben last van serieuze werkstress, lopen het risico op een burn-out en voelen zich ongelukkig en opgejaagd. In de huidige maatschappij is zo veel te doen dat we ons realiseren dat we nooit alles kunnen doen. En dat levert keuzestress op voor veel mensen. Misschien ook wel voor jou. Wist je dat daar iets aan te doen is?

Persoonlijke Effectiviteit is je tijd (zowel werk als privé) optimaal besteden aan de dingen waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Voor iedereen betekent persoonlijk effectief zijn iets anders.

Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit?
Persoonlijke effectiviteit vergroot je door je bewust te zijn van dat waar je goed in bent en waar je tijd aan wilt besteden. Als je hier zicht op hebt, weet je beter tegen welke dingen jij ‘nee’ kunt zeggen en krijg je meer grip op je tijd. Je ontwikkelt dingen die voor jou belangrijk zijn en dat leidt tot meer resultaat én meer voldoening.

  • Krijg meer inzicht in jouw sterke kanten: met een VIP24 profilering krijg je meer helderheid over jouw sterke kanten, vaardigheden en waarden die jij belangrijk vindt. We kijken of deze voldoende overeenkomen met je werkomgeving en hoe je (meer) gebruik kunt maken van jouw kwaliteiten. Je krijgt ook inzicht in mogelijke energielekkages, zodat je gericht actie kunt ondernemen om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.
  • Focusdag: Eén dag intensief 1-op-1 samenwerken om jouw doelen en prioriteiten helder te krijgen. We maken samen een plan om deze tot uitvoer te brengen en te zorgen dat je relaxt werkt, doordat je weet wat de juiste dingen zijn en hoe je die slim doet.
  • Individuele begeleiding: gedurende een periode van 3 á 4 maanden gaan we meerdere keren met elkaar zitten voor werkplekbegeleiding of coaching-on-the-job. Ik kijk met je mee naar je dag- en weekindeling en samen zorgen we dat deze zo goed mogelijk wordt ingericht.
  • Bie Succesvol Planner: deze planner helpt je focus te houden op de voor jou belangrijke doelen en de acties die je moet uitvoeren om die doelen te behalen.
  • Training Vergroot je stressbestendigheid: in deze training leer je op een andere manier naar stress te kijken en ermee om te gaan. Je ontdekt technieken uit de positieve psychologie die je helpen meer voldoening te halen en minder stress te ervaren.

Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.

Graag kom ik met je in contact.