Afgelopen november begon ik aan mijn SLiM! avontuur, een hele gave training van Wout Plevier. Samen met vijf andere trainers gaan we vanaf januari aan het werk om zoveel mogelijk mensen met meer bezieling en met hun nr. 1 talent te laten werken. Ik dit artikel vertel ik je er meer over.

SLiM!

De SLiM! training helpt je aan een betere focus, betere balans, meer plezier en een hogere productiviteit. Tijdens de training ontwerp je een routine die past bij jouw weg naar succes. Je ontdekt wat jouw nummer 1 talent is en hoe je dit in de dagelijkse praktijk tot uiting laat komen. Ook ga je oude belemmerende patronen loslaten, die je beperken bij het bereiken van je doelen.

In een intensief blok van 3 dagen krijg je waardevolle inzichten in je eigen keuzes, je doelen en zet je kleine stapjes om deze doelen te behalen.

7 stappen naar succes

SLiM! Training gaat uit van een stappenplan, waarmee je jouw doelen gaat behalen en succesvol wordt.

  1. bezieling: activeer weer motivatie en inspiratie voor je werk en je leven
  2. Sta je aan of uit: leef en werk bewust
  3. Leef elke dag je dromen: leer stap voor stap je dromen realiteit te maken
  4. Leer omgaan met stress: in het dagelijks leven ontkomen we niet aan stress, maar we kunnen wel leren er goed mee om te gaan
  5. Vitaliteit: voeding, beweging en ademhalen goed inzetten om succes te bereiken
  6. Leven lang leren: blijf leren van je omgeving, leer snel leren
  7. Leef vanuit je missie: ontwikkel de routine die bij jou past om volledig te doen wat jij leuk vindt.
Ervaring

SLiM! training was voor mij een eye-opener en dwong me echt na te denken over waar ik heen wil en wat ik wil doen. De veilige en vertrouwde sfeer in de groep dragen bij aan de resultaten die je behaalt. Vanaf het eerste moment gaat bij iedereen het masker af, en help je elkaar bij het zoeken naar waar het écht om gaat.

Doordat je aan het eind van de training met concrete stappen naar huis gaat, is er ook geen reden meer om geen actie te ondernemen. Je weet wat je kunt doen om aan de slag te gaan met wat werkelijk belangrijk voor jou is. Dat hoeven helemaal niet meteen rigoureuze beslissingen te zijn, je begint met kleine stappen die je plezier en aandacht vergroten.

Ook mee doen met SLiM! training?

SLiM!

Wil jij ook met meer aandacht en focus werken en aan de slag met doelen die écht belangrijk voor je zijn? Doe dan mee met SLiM! training: kijk voor meer informatie bijvoorbeeld hier of neem contact met me op. Ik vertel je graag meer over de training en kijk er naar uit je te verwelkomen in de SLiM! groep.

Vond je dit interessant? Deel met je netwerk!