Training 5 stappen voor meer rust in je dag

Meer rust in je dag, daar ben je wel aan toe!
Neem de regie terug en laat je niet meer gek maken door de waan van de dag!

Herken je dit?
– Je bent altijd DRUK en daar word je gek van
– Je komt niet toe aan de dingen die belangrijk voor je zijn
– Jouw agenda zit altijd vol met dingen die moeten
– Je wordt continu afgeleid door andere mensen
– Je bent altijd bezig met anderen helpen, zelf kom je nergens aan toe
– ’s Avonds ben je nog bezig om je mail te verwerken of dingen voor te bereiden, omdat je daar overdag geen tijd voor hebt
Dan is deze training voor JOU.

Zet de juiste stappen voor meer plezier, rust en energie

Verlang jij naar:
• Niet meer de hele dag rennen en vliegen
• Belangrijke dingen kunnen voorbereiden en op tijd af hebben
• Zelf controle over je dag
• Niet meer uitgeblust thuis komen
• Betere resultaten halen
• Relaxt werken én succesvol zijn
• Elke dag op tijd klaar zijn met je werk

In deze online training ga je leren hoe jij deze dingen bereikt.

Ervaringen van anderen:

Een erg nuttige training om efficiënter en effectiever te werken. Met wat theorie, maar vooral heel praktisch. en in het kader van efficiëntie ook niet ellenlang, maar behapbaar. Vooral erg handig vanwege alle tips en middelen die je aangereikt krijgt. De investering waard, zowel qua tijd als geld. Dat verdien je dik terug!

Nathan

Ik vond het een leerzame training. Het heeft mij opgeleverd dat ik meer in- en overzicht heb verkregen in mijn dagelijkse werkzaamheden en deze beter kan inplannen. Dat is heel fijn, want ik dacht dat ik eigenlijk al best goed bezig was!

Suzan

Ik heb het gevoel dat de workshop ‘de drukte voorbij’ en de training ‘5 stappen voor meer rust in je dag’ mij echt rust geven. Ik zet bewust mijn mail uit en neem ik mail check momenten net als even tijd voor het halen van een kopje thee ipv de thermoskan op het bureau. Ook neem ik de tijd om even rustig te lunchen als een ontspanningsmoment. Super bedankt.

Anita

De online training ‘5 stappen voor meer rust in je dag’ kwam op mijn pad en wat was ik daar blij mee.
In de training heb ik geleerd om alles uit mijn hoofd te krijgen en overzichtelijk te maken. Dat was een heerlijke gewaarwording, je voelt je hoofd echt leger worden. Vervolgens allerlei tip en trucs om goed te plannen en hoe je eigenlijk met mail om moet gaan. Geweldig.

Natuurlijk lukt het niet alles ineens en telt ook hier: Oefening baart kunst.

Lucienne is er altijd om je ergens mee te helpen in jouw specifieke situatie. Je mailt haar en krijgt netjes antwoord.

Lucienne bedankt, die rust is een heerlijke gewaarwording!

Anja
Bie OrganizedWie ben ik?

Ik ben Lucienne de Bie, heb een grote interesse in slimmer werken en vanuit mijn achtergrond als psycholoog heb ik veel ervaring met gedragsverandering. Ik weet hoe moeilijk dit kan zijn. Daarom neem ik je stap voor stap bij de hand in deze training. Ik gun het jou dat je niet meer geleid wordt door de waan van de dag en dat je relaxter kunt werken, zonder in te leveren op je resultaten. Je resultaten worden zelfs beter!

Resultaten

Je leert in deze training
– Overzicht creëren en bepalen welke taken/activiteiten voor jou belangrijk zijn
– Bepalen hoeveel tijd je nodig hebt voor deze taken en je krijgt inzicht in je huidige tijdsindeling
– Keuzes maken zodat jouw agenda gevuld wordt met dingen die belangrijk zijn
– Het belang van een goede planning (mét rustmomenten) en hoe je deze zelf maakt
– Effectief omgaan met e-mail, zodat het niet meer zo’n tijd vretend monster is

Met een combinatie van theorie en stap voor stap oefeningen creëer jij jouw eigen dagindeling, die perfect past bij jouw werkzaamheden en jouw persoonlijkheid.

Kosten

De online training is op twee manieren te volgen: op zichzelf of in combinatie met aanvullende begeleiding.
Wanneer je alleen de online training volgt, betaal je hiervoor € 299,00 exclusief BTW (tot 1 januari 2020 betaal je € 249,00 ex BTW).
Wanneer je de combinatie wilt maken met aanvullende begeleiding, krijg je naast de online training nog 2 (skype) gesprekken van maximaal 1 uur. Voor deze combinatie betaal je € 475,00 exclusief BTW.

Wil je met meerdere mensen uit je team gebruiken van de online training (en aanvullende begeleiding), vul dan hieronder het contactformulier in voor een maatwerkofferte.

Wat gebeurt er na het inschrijven?

Nadat je op de knop ‘inschrijven’ hebt ingedrukt, kom je op de pagina met een winkelmandje. Daar kun je in een beveiligde omgeving je persoonlijke gegevens invullen en via iDeal betalen. Daarna ontvang je per e-mail een bevestiging en een factuur, en je kunt direct inloggen in de leeromgeving. Vanaf dat moment kun je zelfstandig de lessen doorlopen.

Wat als ik niet tevreden ben?

De training is met zorg en aandacht opgesteld en bedoeld om jou verder te helpen. Als je de training volgt en niet tevreden bent over het resultaat, ontvang je van mij je geld terug. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected] met je bevindingen.

Kan ik later nog aanvullende begeleiding aanvragen?

Uiteraard kun je op elk gewenst moment nog contact opnemen voor aanvullende begeleiding. Het kan erg lastig blijken om in de praktijk je gewoontes te veranderen, dus voor extra begeleiding kun je me altijd bereiken.

Hoeveel tijd kost het volgen van de training?

De meeste lessen kun je in maximaal 1 uur doornemen. Voor les 2 is het belangrijk dat je in de praktijk ongeveer een week lang registreert wat je doet. Deze opdracht is intensief, maar geeft je veel waardevolle inzichten. De training is zodanig opgebouwd dat de lesstof je weinig tijd kost en je meteen in de praktijk kunt oefenen met de tips en tricks.

Kan ik deze training voor mijn hele team gebruiken?

Als de training door meerdere teamleden wordt gevolgd, worden de effecten zeker groter! Heb je meerdere mensen in een team die de training willen volgen? Neem dan contact op voor een offerte. Dat kan door het contactformulier hieronder.